Avtomobili P.R.

Gospodarska vozila družine Ford

Člani družine Ford Transit so vseh velikosti za podjetja vseh velikosti. Zanesljiva, varčna vozila, kakršna potrebujete za uspešno opravljanje svoje dejavnosti. Izberite družino vozil Ford Transit z novimi vrhunskimi EcoBlue motorji, kateri kljub manjši delovni prostornini proizvedejo več moči ter s tem voznikom omogočajo manjše porabe, saj z enim rezervoarjem goriva prevozijo več kilometrov. Poleg tega vam nudimo tudi 4-letno podaljšano jamstvo z asistenco, brez omejitve kilometrov. Ponujamo vam pa tudi možnost odloga plačila DDV do kar 6 mesecev*.

Nudimo tudi posebne nakupne pogoje za poslovne uporabnike. O ceni se pozanimajte pri svojem trgovcu z vozili Ford.

* EcoBlue motorji so na voljo pri izvedbah Transit Custom in Transit. Odlog plačila DDV je možen v primeru finančnega lizinga. Summit Leasing Slovenija si pridržuje pravico odkloniti financiranje, če stranka ne ustreza merilom za odobritev financiranja.

Courier

fordTransit Courier - učinkovito vozilo za prevoz tovora

Zagotovite svojemu poslu učinkovitost, ki si jo zasluži. Transit Courier je učinkovit, okreten in izjemno preprost za vožnjo, združuje majhne izpuste CO2, pohvali pa se lahko z nadvse nizko porabo goriva. Njegove kompaktne mere omogočajo okretnost v mest, izjemni prtljažnik s prostornino 2,3 m3* in največja nosilnost 660 kg pa zagotavljata, da boste samozavestno lotili tudi večjih poslov.

Transit Courier je izjemno prilagodljiv - in to ne samo glede tovora. V kabini vas čakata udobna sedeža ter vrsta domišljenih rešitev, ki vam bo pomagala olajšati delovni dan. Drsna vrata s širino odpiranja 453 mm omogočajo preprosto natovarjanje in raztovarjanje zajetnih predmetov v vozilih z nameščeno predelno steno.

Več o Transitu Courier>>

Cenik Transit Courier>>

Katalog Transit Courier>>

fordTourneo Courier - pametno vozilo za prevoz oseb

Želite praktičnost, prostor in varčno porabo. Želite tudi udobje, slog in tehnologijo. Toda ali je vse to moč dobiti v avtomobilu, ki ponuja cenovno dostopen nakup in uporabo? Tourneo Courier bo ob vsaki priložnosti odlično dopolnil vašo ekipo. S pestro paleto zmogljivih in učinkovitih motorjev lahko brezskrbno opravljate zadane naloge.

Tourneo Courier vas bo navdušil z največjo prostornino prtljažnika v svojem razredu, ki meri 708 litrov*. V zadnjem delu se nahaja tudi nastavljiva polica, ki omogoča prilagajanje prtljažnega prostora tako, da se prilagaja količini ter velikosti vašega tovora.

Več o Tourneu Courier>>

Cenik Tourneo Courier>>

Katalog Tourneo Courier>>

* Merjenje prostornine prtljažnika v skladu s standardom ISO 3832. Dimenzije se lahko razlikujejo glede na model in nameščeno opremo.

Connect

 

fordTransit Connect - trpežno vozilo za prevoz tovora

Transit Connect je pripravljen na zahtevne naloge, obenem pa je izjemno privlačen. Trpežnost je del njegovega genskega zapisa, saj mu neizprosna testiranja zagotavljajo neverjetno vzdržljivost tega vozila. V dostavniku z medosno razdaljo L1 je dovolj prostora za dve evropaleti in 3 m dolge elemente*. Izvedenke z medosno razdaljo L2 omogočajo prevoz plošč dimenzij 2,4 x 1,2 m in kar 3,5 m dolgih predmetov*.

Prilagodljiva dvodelna sprednja klop lahko sprejme do tri ljudi v različici Furgon, različica Kombi Furgonpa omogočata prevoz do sedem ljudi, tako da lahko na vsako delo peljete skupino svojih sodelavcev, pa tudi materiale in opremo, ki jih potrebujete. Pestra paleta uporabnih funkcij, bo poskrbela za vašo povezavo, razvedrilo, varnost in zaščito.

Več o Transitu Connect>>

Cenik Transit Connect Kombi Furgon>>

Cenik Transit Connect Furgon>>

Katalog Transit Connect>>

fordTourneo Connect - varno vozilo za prevoz oseb

Tourneu Connectu lahko sedi pet oseb, v Grand Tourneu Connectu pa kar sedem. Z več kot 16 sedežnimi kombinacijami lahko preprosto ustvarite prostor za vso potrebno prtljago in opremo. Ekstremna testiranja robustnosti in trpežnosti v realnih pogojih, na testnih stezah in v laboratorijih zagotavljajo, da je Tourneo Connectpripravljen na vse.

S priročnimi odlagališči, med katere spada predal pod dnom in tudi stropni predal, bodo vsi predmeti varno pospravljeni, notranjost pa bo vedno urejena. Še posebej priročen je predal v armaturni plošči, v katerem lahko shranite in polnite prenosne elektronske naprave. 

Več o Tourneu Connect>>

Cenik Tourneo Connect>>

Katalog Tourneo Connect>>

Custom

fordTransit Custom - uporabno vozilo za prevoz tovora

Transit Custom navdušuje z največjo zmogljivostjo pri prevozu tovora, vključno s številnimi inovativnimi funkcijami v prostoru za tovor. Vozniku pa pomagajo najnovejše Fordove tehnologije. Uporaben, praktičen, deloven in zmogljiv Transit Custom si popolnoma zasluži vaše zaupanje.

Prilagodljiv prostor za tovor in prilagodljivi sedeži omogočajo, da svojega Transit Customa popolnoma prilagodite svojim potrebam. Modularnost posameznih delov prinaša manjše stroške. Volumen tovornega prostora je v vrhu svojega segmenta ter izjemno široka bočna drsna vrata za lažji dostop.

Več o Transit Customu>>

Cenik Transit Custom Furgon>>

Cenik Transit Custom Kombi Furgon>>

Katalog Transit Custom>>

fordTourneo Custom ter Transit Custom Kombi - razkošni vozili za prevoz oseb

Namestite se v prostorni in razkošni notranjosti Ford Tournea Custom in uživali boste v najsodobnejšem okolju poslovnega razreda. Prilagodljiva razporeditev sedežev omogoča, da ga hitro spremenite v eno najprostornejših in najbolje opremljenih vozil na cesti, v katerem je ogromno prostora za dodatno prtljago in opremo.

Tourneo Custom je odlično vozilo za prevoz oseb, prtljage in raznoraznih predmetov. Drsna bočna vrata se odpirajo izjemno široko in so najširša v tem razredu, velika zastekljena prtljažna vrata pa omogočajo preprost dostop do prilagodljivega prtljažnega prostora in zagotavljajo dobro vidljivost.

Več o Tourneu Customu>>

Cenik Tourneo Custom>>

Cenik Transit Custom Kombi>>

Katalog Tourneo Custom>>

Vse Custom različice poganjajo motorji EcoBlue o katerem si lahko več preberete TUKAJ>>

Transit

fordTransit - izdelan za prevoz najtežjih bremen

Ford Transit bo izpolnil vsa vaša pričakovanja glede dostavnika. Tri dolžine tovornega prostora, dve višini strehe, prednji ali zadnji pogon ter pogonom na vsa kolesa, največja skupna dovoljena masa vozila od 2900 do 4700 kg in največja skupna dovoljena masa skupine vozil do 7000 kg resnično pomenijo izbiro za vsakogar.

  • Transit Furgon

Izjemen prostor in zmogljivost za prevoz tovora. Transit Furgon je priča vaši bistri poslovni potezi. Izbirajte med tremi dolžinami tovornega prostora, dvema višinama strehe, široko paleto največjih skupnih dovoljenih mas vozila in tovora ter konfiguracijo treh različnih pogonov. Oglejte si cenik za Transit Furgon>>

  • Transit Kombi Furgon

Gre za prilagodljiv tovorni dostavnik, če iščete naajbolj vsestransko različico je to odgovor za vas. Transit Kombi Furgon omogoča prevoz do sedem oseb, serijsko nameščena pregradna stena iz umetnega materiala z oknom pa varno ločuje tovorni prostor od udobne in prostorne potniške kabine. Oglejte si cenik za Transit Kombi Furgon>>

Več o Transitu>>

Katalog o Transitu>>

 

ford

Transit Kombi in Transit Minibus - najboljša izvedba za prevoz oseb

Transit Kombi

Prilagodljiv prostor za potnike in tovor. Če prevažate zajetne predmete ali potnike z veliko prtljage, seTransit Kombi izkaže kot popolno večnamensko vozilo. Privlačen videz združuje z možnostjo prevoza do osmih potnikov in voznika ob zagotavljanju visoke ravni udobja in varnosti, zato je idealna izbira za vse , ki morajo prevažati tovor in osebe. Oglejte si cenik za Transit Kombi>>

Ford Transit Minibus z različnimi dolžinami in razporeditvijo sedežev pa, poleg voznika nudi prostor za do 17 potnikov. Je večji, živahnejši in bolj vsestranski kot kadarkoli doslej, med drugim pa je tovarniško opremljen z zamaknjenimi dvojnimi sedeži na eni strani ravnega prehoda in z enojnimi sedeži na drugi ter tako zagotavlja preprost dostop na katerikoli sedež v potniški kabini. Bočna drsna vrata s povečano širino omogočajo enostavno vstopanje in izstopanje. Oglejte si cenik za Transit Minibus>>

Več o Transitu Minibus>>

Katalog Transit Minibus>>

 

ford

Transit Šasija s kabino - obvladajte še tako težko delo

S petimi dolžinami okvirjev, razponoma največje dovoljene mase od 3100 do 4700 kg, izbiro med prednjim in zadnjim pogonom ter pogonom na vsa kolesa ter možnostjo enojne ali dvojne kabine boste brez težav našli različico, ki se bo najbolje podala vašemu stilu poslovanja. Pohvali se lahko z močjo velikega tovornjaka, ki premore gibčnost lahkega gospodarskega vozila. Prednost tega dostavnika je njegova fleksibilnost, saj ga lahko nadgradite v zabojnik, prekucnik, zamrzovalno vozilo, reševalno vozilo, mobilno delavnico ali bivalnik. Oglejte si cenik za Transit Šasija z enojno kabino>> ali cenik Transit Šasija z dvojno kabino>>

Več o Transitu Šasija s kabino>>

Katalog Transit Šasija s kabino>>

Vse Transit različice poganjajo motorji EcoBlue o katerem si lahko več preberete TUKAJ>>